DAKGOTEN

Regen buiten spel? Uw stevige dakgoot regelt het wel!

Uw dak is pas helemaal af als u duurzame en onderhoudsvriendelijke dakgoten laat plaatsen. Onze service reikt verder dan het plaatsen van de dakgoot zelf: ook staan wij u bij in de keuze van het materiaal zodat u 100 % zeker bent dat u voor het interessantste alternatief gaat. 

De mogelijkheden wat betreft de materialen, zijn eindeloos. Het luxueuze uitzicht, het duurzame karakter en de diefstalgevoeligheid van een koperen dakgoot zijn maar enkele van de vele troeven. Bij Dakwerken Van der Jonckheyd willen we er echter voor zorgen dat we producten aanbieden die passen binnen ieders budget. Kiest u liever voor een goedkopere variant? Perfect! Ook dakgoten in zink en PVC vindt u bij ons.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of wenst u meteen een afspraak te maken? Of zoekt u misschien een expert in gevelrenovatieisolatiedakramenoverzetdaken of groene daken?

Contacteer Van der Jonckheyd, geef uw bouwplannen door en bekijk samen met ons een vrijblijvende offerte. Geef een deel van het zwaardere werk uit handen en doe beroep op onze services in de regio Schoten, Sint-Job, Brecht, Schilde, Brasschaat, Oelegem, Wijnegem, Zoersel, ’s Gravenwezel, Kappelen, Wuustwezel en Essen.