OVERZETDAKEN

Hét betaalbare dak bij uitstek

Een bestaand dak afbreken hoeft niet per se wanneer de mogelijkheid bestaat om een nieuw lichtmetalen dak bovenop de bestaande constructie te plaatsen. Dergelijke overzetdaken zijn de perfecte oplossing als uw dak aan vernieuwing toe is, maar uw dakgebinte nog in orde is. 

Dat een overzetdak goedkoper is dan het plaatsen van een volledig nieuw dak, hoeven we u niet te vertellen. Geen afbraakwerken betekent dan ook geen afbraakkosten én bovendien minder overlast. Verder duurt de plaatsing van een overzetdak minder lang en kiest u zelf uw (stijlvolle) afwerking. Ideaal, toch?! 

Dankzij onze betrouwbare en snelle service hoeft u nooit onnodig lang te wachten op een expert om uw dakwerken uit te voeren. In de provincie Antwerpen zijn we meteen ter plaatse, want doorgedreven ervaring en routine maken nu eenmaal sterk werk!

Wilt u graag meer informatie ontvangen of wenst u meteen een afspraak te maken? Of zoekt u misschien een expert in platte- en schuine dakengevelrenovatieisolatie, dakramen of groene daken?

Contacteer Van der Jonckheyd, geef uw bouwplannen door en bekijk samen met ons een vrijblijvende offerte. Geef een deel van het zwaardere werk uit handen en doe beroep op onze services in de regio Schoten, Sint-Job, Brecht, Schilde, Brasschaat, Oelegem, Wijnegem, Zoersel, ’s Gravenwezel, Kappelen, Wuustwezel en Essen.