GROENE DAKEN

Kwalitatieve en natuurlijke daken

Woont u in een stad of in een weinig groene omgeving? Dan hebben we bij Dakwerken Van der Jonckheyd de ideale oplossing voor u. Groene daken zijn niet alleen mooi, ze bieden ook verschillende voordelen. Zo trekt een groendak veel insecten, vogels en vlinders aan die bijdragen tot een grotere biodiversiteit. Door groene oppervlaktes te creëren in de stad, ontstaat er bovendien een netwerk van plekjes die gemakkelijk te overbruggen zijn voor insecten en andere dieren.

Niet alleen dieren hebben baat bij het aanleggen of plaatsen van groene daken, ook wij plukken er de vruchten van: de luchtkwaliteit in de stad verbetert namelijk aanzienlijk én de levensduur van een dak verhoogt met maar liefst 200 % omdat de bedekking beschermd wordt door zand en vegetatie. 

Ook wat betreft groene daken zijn onze vakmannen echte beroepsgeleerden. Een droog, energiezuinig onderkomen, een stevige structuur en een mooie dakbedekking is precies waar onze vakmannen naar streven.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of wenst u meteen een afspraak te maken? Of zoekt u misschien een expert in platte- en schuine dakengevelrenovatieisolatiedakramen of overzetdaken?

Contacteer Van der Jonckheyd, geef uw bouwplannen door en bekijk samen met ons een vrijblijvende offerte. Geef een deel van het zwaardere werk uit handen en doe beroep op onze services in de regio Schoten, Sint-Job, Brecht, Schilde, Brasschaat, Oelegem, Wijnegem, Zoersel, ’s Gravenwezel, Kappelen, Wuustwezel en Essen.