GEVELRENOVATIE

Investeer in een propere gevel

Vuile of doffe buitenmuren? Daar passen we bij Dakwerken Van der Jonckheyd liever voor. Uw gevel is namelijk het visitekaartje van uw huis en een frisse look zorgt voor een coherent geheel. Zeg nu zelf: wie wil er nu geen woning met een fris en eigen esthetisch karakter? De onvermijdelijke sporen die regen en stof na jaren nalaten, verwijderen we dan ook liefst zo snel mogelijk. Naast het minder fraaie zicht kan een aangetaste gevel ook voor vochtproblemen zorgen. Een gevel is met andere woorden veel meer dan een hoopje bakstenen bij elkaar. Als u in zee gaat met Dakwerken Van der Jonckheyd, geniet u binnen de kortste keren van een unieke gevelcreatie die aan al uw verwachtingen en wensen voldoet.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of wenst u meteen een afspraak te maken? Of zoekt u misschien een expert in platte- en schuine dakenisolatiedakramenoverzetdaken of groene daken?

Contacteer Van der Jonckheyd, geef uw bouwplannen door en bekijk samen met ons een vrijblijvende offerte. Geef een deel van het zwaardere werk uit handen en doe beroep op onze services in de regio Schoten, Sint-Job, Brecht, Schilde, Brasschaat, Oelegem, Wijnegem, Zoersel, ’s Gravenwezel, Kappelen, Wuustwezel en Essen.