PLATTE DAKEN

Populaire platte daken

Naast schuine daken, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen of maken van uw plat dak. Het feit dat platte daken de laatste jaren opnieuw aan populariteit gewonnen hebben, hoeft niet te verbazen: platte daken zijn relatief goedkoop, ze laten meer ruimte in huis toe en zijn bovendien makkelijk om te isoleren. Als u voor deze complexe klus beroep doet op Dakwerken Van der Jonckheyd, dan geniet u binnen de kortste keren van een splinternieuw dak dat in topconditie wordt afgeleverd. Bovendien hechten we veel belang aan onze eigen groeimogelijkheden en volgen we regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten. 

Kortom: onze mannen zijn helemaal bij wat betreft de recentste ontwikkelingen en zijn bovendien thuis in de wereld van de platte daken. Ze staan u tijdens uw bouwproces dan ook met veel plezier bij! 

Wilt u graag meer informatie ontvangen of wenst u meteen een afspraak te maken? Of zoekt u misschien een expert in gevelrenovatieisolatiedakramenoverzetdaken of groene daken?

Contacteer Van der Jonckheyd, geef uw bouwplannen door en bekijk samen met ons een vrijblijvende offerte. Geef een deel van het zwaardere werk uit handen en doe beroep op onze services in de regio Schoten, Sint-Job, Brecht, Schilde, Brasschaat, Oelegem, Wijnegem, Zoersel, ’s Gravenwezel, Kappelen, Wuustwezel en Essen.  

Realisaties