Uw schuin dak, ons vak

Heeft u een nieuwe woning gekocht of gaat u renoveren? Van isoleren tot het leggen van dakpannen, bij Dakwerken Van der Jonckheyd kennen we de kneepjes van het vak. Om u te kunnen voorzien van een duurzaam dak boven uw hoofd, gebruiken we uitsluitend de beste materialen. In combinatie met de doorgedreven professionaliteit waarmee onze vakmannen zich weten te onderscheiden van concurrenten, kunt u er zeker van zijn dat we niet alleen zorgen voor een stevige dak maar ook voor een energiezuinige woning dankzij de goed geïsoleerde en luchtdichte constructie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of wenst u meteen een afspraak te maken? Of zoekt u misschien een expert in gevelrenovatie, isolatie, dakramen, overzetdaken of groene daken?

Contacteer Van der Jonckheyd, geef uw bouwplannen door en bekijk samen met ons een vrijblijvende offerte. Geef een deel van het zwaardere werk uit handen en doe beroep op onze services in de regio Schoten, Sint-Job, Brecht, Schilde, Brasschaat, Oelegem, Wijnegem, Zoersel, ’s Gravenwezel, Kappelen, Wuustwezel en Essen.